SamenDoen een uniek sociaal spaarsysteem

SamenDoen staat voor een bloeiende gemeenchap met actieve inwoners, een gezond verenigingsleven en florerende ondernemers. Onze missie is buurten te versterken door mensen meer te betrekken bij verenigingen, de lokale middenstand en organisaties met een belangrijke sociale functie zoals scholen, woningbouwverenigingen, gemeentes en zorg- en welzijnsinstellingen. En dit op een leuke en laagdrempelige manier. Samen doen maakt het verschil!!

Sparen en verzilveren bij winkeliers

Door aankopen te doen in je eigen buurt, spaar je punten en steun je lokale winkeliers. Bij elke aankoop ontvang je punten. Hoeveel? Meestal een percentage van het aankoopbedrag, maar dat verschilt per winkelier. Via een persoonlijke pas worden de punten bijgeschreven op je puntenrekening. Deze punten kun je later verzilveren voor korting bij alle deelnemende winkeliers. Punten die je spaart bij de bakker, kun je dus verzilveren voor korting bij de slager. Elk punt is daarbij €0,01 waard. Bij winkeliers spaar en verzilver je punten middels je SamenDoen-spaarpas.

InVolve + SamenDoen

InVolve Plus is verantwoordelijk voor de uitstraling van SamenDoen en de gedachte achter de manier hoe het concept uit te rollen in een lokale economie. En InVolve Plus verbindt marktpartijen met het unieke spaarsysteem van SamenDoen. Vanuit de overtuiging dat het ondersteunen van lokale economiën goed is voor buurten en wijken werkte InVolve Plus aan de strategie om meer bekendheid te geven aan SamenDoen.  In de samenwerking met de lokale woningcorporatie, zorginstanties en middenstand speelden we een belangrijke rol. 

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving