Werkvelden

Werk & inkomen

Nu de Coronacrisis de economie zal doen kraken is er de reële verwachting dat Nederland in een recessie komt. Deze crisis zal er wellicht voor zorgen dat er banen verdwijnen en robotisering de komende jaren toeneemt.

Mensen die zich niet of niet snel genoeg aan kunnen passen aan de steeds veranderende arbeidsmarkt dreigen de boot te missen. InVolve Plus probeert onderdeel te zijn van de prikkel die mensen soms nodig hebben om boven zichzelf uit te stijgen om wél die volgende stap in hun werkcarrière te kunnen zetten.

De nieuwe realiteit zorgt ook voor een andere blik op woon-werkverkeer. De snelheid waarmee digitale oplossingen worden gezocht. Het wordt hierdoor aantrekkelijk dichtbij je werk te wonen of dichtbij je huis te gaan werken. Het stimuleren van een lokale arbeidsmarkt is niet alleen vanuit financieel oogpunt belangrijk. Ook ik het kader van duurzaamheid is de landelijke afname van woon-werkverkeer een stevige winst te noemen. Lokaal werken zorgt voor meer lokaal geld uitgeven en zorgt dus voor een sterkere locale economie. Dit is goed voor de sociale binding en de algehele sfeer. 

Benieuwt wat InVolve Plus voor uw organisatie kan betekenen?

Get Involved

Uw persoonlijke InVolve Plus omgeving